Online Escape Room

Kun je de codes kraken en weet je te ontsnappen?

Verschillende spellen om je hersens te laten kraken en samen te werken.

online escape room locked De #1 beoordeelde Fun and Games-ervaringen wereldwijd! De #1 beoordeelde Fun and Games-ervaringen wereldwijd!

Beleef een unieke ervaring, maar kan je ontsnappen?

Alleen door goede samenwerking weet je te ontsnappen!

Een onvergetelijke ervaring met acteurs die je meeslepen in de spellen alsof je in een echte escape room zit vanuit je eigen huis!

BOEK EEN VAN ONZE ONLINE ESCAPE ROOM

Boek een van onze online escape games,geniet van de 360 graden belevenis en de op te lossen puzzels.

KRAAK DE CODES EN ONTSNAP

Boeiende verhalen en puzzels houden je scherp tot het einde!

VIND AANWIJZINGEN & LOS ONZE PUZZELS OP

Kamers vol hints en voorwerpen. Kun jij tussen alle hints en voorwerpen de antwoorden op puzzels vinden?

Wie kan dit spel spelen?

Onze virtuele escape games zijn voor iedereen geschikt!

Vrienden en familie

Ben je op zoek naar een leuk online uitje? Nodig vrienden en familie uit en speel samen een van onze fantastische online escape games vanuit je eigen huis! Achter je bureau of lekker vanaf je bank, alles kan!

Bedrijven

Op zoek naar een manier om de samenwerking in het team te verbeteren? Of naar een leuke activiteit tijdens een teamuitje ,bedrijfsfeest of de vrijdagmiddag borrel? Wil je voor eens en voor altijd weten wie het snelste kan ontsnappen? Ga de uitdaging nu aan met je collega's!

4

moeilijkheidsgraad

12

MIN-LEEFTIJD

3000

SPELERS

90

GEMIDDELDE SPEELTIJD IN MINUTEN

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wie kan dit spel spelen?

Vrienden, families maar ook bedrijven kunnen onze online escape games spelen, onafhankelijk van de locatie. Vanwege het karakter van onze spellen, raden we jongeren onder 15 jaar aan om het spel altijd met volwassenen erbij te spelen.

Met hoeveel personen kun je tegelijk spelen?

We adviseren een maximum van 6 spelers per team aan te houden. Ben je met meer dan 6 spelers, dan kan de groep eenvoudig worden opgesplitst in twee of meerdere teams. Het is ook mogelijk om gelijktijdig te spelen via ons platform, want de tijdslots zijn in principe onbegrensd qua hoeveelheid teams! Zo hebben we al grote evenementen mogen organiseren voor meer dan 1.000 spelers tegelijk! Het maximum aantal spelers is daarom behoorlijk hoog.

Zijn er films of spellen vergelijkbaar met deze activiteit?

Er zijn veel computer spellen waarbij je verder in het spel komt door het zoeken van aanwijzingen en het oplossen van puzzels. Fans van spellen als Silent Hill en Resident Evil zullen eenzelfde moeilijkheid ervaren in het computer spel en ons spel. Ook films zoals The Cube en Saw hebben een soortgelijk concept. Voor onze spellen hebben we inspiratie opgedaan in vele genres. Voor liefhebbers van deze films en spellen, maar ook zeker voor spelers met andere interesses zijn we ervan overtuigd dat je tot het uiterste zal gaan om te kunnen ontsnappen!

Hoe moeilijk is het spel?

Onze spellen vragen veel samenwerking om te kunnen ontsnappen. Ondanks dat de moeilijkheidsgraad tussen gemiddeld en gevorderd ligt, maakt goede communicatie het een stuk eenvoudiger. Onze spellen duren normaal gesproken zo’n 90 minuten aan breinbreken en puzzelen!

Wat heb je nodig om onze spellen te kunnen spelen?

Voor onze spellen zijn goede vrienden/familie/collega’s, een toetsenbord, muis, computer met goede internetverbinding (min. 10 Mbps) en een smartphone nodig. Ook adviseren we om een kladblok bij de hand te hebben voor het maken van aantekeningen. Daarnaast is een hapje en een drankje altijd goed en gezellig!

Moet ik iets downloaden om te kunnen spelen?

Het enige dat je nodig hebt is een computer of laptop met:

- Microsoft-pc - Internet Explorer, Edge, Chrome, Brave
- Mac - Chrome, Safari.

Het spel wordt gespeeld via je browser en daardoor hoef je geen extra software te downloaden. Mocht je niet beschikken over een van bovenstaande browsers, dan dien je een van deze browser te downloaden en te installeren om het spel te kunnen spelen.

In welke taal kan ik de spellen spelen?

Engels en Nederlands

Lees dit goed!

Moet ik een spel reserveren?

Nadat je de codes van onze website hebt gekocht, kun je het spel direct starten wanneer je onze mail hebt ontvangen, de code vervalt wanneer je het spel hebt voltooid. U hoeft geen reservering te maken.

Hoe communiceren teams met elkaar?

We willen je graag de beste full-screen ervaring geven en daarom hebben we een in-videochat of je kan gebruik maken van je eigen online communicatie tools.

Is er een Hint systeem aanwezig?

Ja zeker! Er is een automatisch hint systeem bij het spel om je te helpen waar nodig. Let wel op, iedereen moet akkoord gaan en elke hint kost je wel tijdstraf!

Kan ik tussentijds stoppen het spel en later weer verder gaan waar ik was gebleven?

Natuurlijk! Als je besluit een pauze in te lassen, kan je later doorgaan. Sluit gewoon het spel en gebruik je spelcodes om de volgende keer dat je wilt spelen weer in te loggen.

Wat als een van mijn teamgenoten het spel verlaat?

Geen probleem, je kunt gewoon verder spelen. Zorg er wel voor dat deze speler uitlogt of het spel afsluit van zijn/haar computer.

Hoe weten we of we het record hebben verbroken?

Aan het einde van het spel zie je je eigen tijd. Deze tijd kun je vergelijken met de andere spelers op het live scorebord!

Kan ik het spel eens uitproberen?

Ja, we hebben we demo-versie. Meld je aan om de link te ontvangen om plaats te nemen in de wachtkamer van Dr. Kondor. Schrijf je hier in en speel de demo-versie. Schrijf je hier in en speel de demo-versie

PRIJZEN

Concurrerende prijzen, afhankelijk van het aantal spelers.

1-7 SPELERS

Prijzen vanaf €12 per code

Grote groepen

Neem contact op via e-mail en vraag naar de mogelijkheden. info@360escape.nl

of vul het contactformulier in

Zij zijn ontsnapt!

Heeft jou team het in zich?

Klik hier om een 360 Escape ervaring te boeken!

Het best beoordeelde bedrijf in virtuele Escape spellen!

CONTACT

Neem contact met ons op en krijg binnen 24 uur een reactie!

Loofgang 1
2286 XN RIJSWIJK

06 30124588

info@360escape.nl

360 Reality Events BV
KvK nummer 82157545
BTW nummer NL862357950B01.

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Onderwerp

    nl_NLNederlands